Nieuwsoverzicht

White paper: Motorkeuze in lineaire bewegingstoepassingen

Lineaire bewegingssystemen zijn te vinden in talloze machines... precisielasersnijsystemen, laboratoriumautomatiseringsapparatuur, halfgeleiderfabricagemachines, CNC-machines, fabrieksautomatisering en vele anderen, te talrijk om op te noemen. Ze variëren van relatief eenvoudige, zoals een goedkope stoelactuator in een personenauto, tot een complex meerassig coördinatensysteem, compleet met besturings- en aandrijfelektronica voor closed loop-positionering. Hoe eenvoudig of complex het lineaire bewegingssysteem ook is, op het meest basale niveau hebben ze allemaal één ding gemeen... het verplaatsen van een lading over een lineaire afstand in een bepaalde hoeveelheid tijd.

Een van de meest voorkomende vragen bij het ontwerpen van een lineair bewegingssysteem richt zich op motortechnologie.
Net daarover heeft onze partner Haydon Kerk Pittman een mooie White paper opgesteld die we u graag meegeven: Applying DC Motors in Linear Motion Applications (haydonkerkpittman.com).

De website van Haydon Kerk Pitmann is bovendien een rijke bron aan informatie over spindeltechniek, stappenmotoren en lineaire bewegingstechniek. Neem gerust een kijkje: White Papers (haydonkerkpittman.com)
Heeft u een machine of apparaat waarin er beweging moet worden gebracht?


Contacteer ons
dan zeker voor de juiste component en techniek.


STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?