Nieuwsoverzicht

Maatwerk reductiekast voor specifieke toepassingen

Pompwagens en transpallets worden alsmaar meer geautomatiseerd om enerzijds veiliger te werk te kunnen gaan, maar ook voor de ergonomie van de bediener te garanderen. Voor het verplaatsen van hogere lasten is er dus nood aan een servo-systeem voor deze toestellen.
Na het AGV-wiel ontwikkelde onze partner Newstart hiervoor nu dus ook de Pallet Jack gearbox. Door zijn compacte en robuuste constructie kan deze perfect ingebouwd worden onder de vorken van pompwagens.

Waar de aandrijving traditioneel enkel via het zwenkwiel gebeurt, kunnen alle wielen aangedreven worden, maar dus ook geremd en stilstaand gehouden worden via de motor wat de veiligheid ten goede komt.

  • Wieldiameter: 90mm
  • Ingebouwde reductie: 10/1
  • Axiale last: tot 450kg

Of het nu gaat over een elektrische pompwagen, een autonoom aangedreven transpallet of een elektrische trekker, deze aandrijving kan in combinatie met een servomotor zorgen voor de juiste ondersteuning in uw factory automation.

Act in Time - AGV Solutions
Act In Time - agv Solutions

Met deze extra reductiekast hebben we intussen 3soorten reductiekasten die geschikt voor AGV-Toepassingen en dit in verschillende varianten.

Conctacteer ons voor meer informatie over deze oplossingen.

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?