Nieuwsoverzicht

Calculation tool : Lineaire sledes en elektrische cilinders

Door de samenwerking met Unimotion heeft Act in Time een reeks mooie en performante lineaire actuatoren en cilinders in zijn gamma. Bij de selectie van het meest geschikte type voor uw toepassing gaat hier wat configuratie aan vooraf en is de berekening niet altijd eenvoudig. Om dit in goede banen te leiden, heeft Unimotion een zeer handige calculatietool ontwikkeld en dit zowel voor de lineaire actuatoren als voor de elektrische cilinders.

Act In Time - Unimotion - calculation


Via bovenstaande link kan je hier gebruik van maken. Aan het einde van dit proces is er bovendien de mogelijkheid om de configuratie in 3D of 2D te bekijken en aan ons te bezorgen voor de offerte. We begeleiden jullie uiteraard met alle plezier door dit proces.

Act in time - Unimotion - 3D
3D-beeld van een lineaire unit


De bijhorende stappen- of servomotoren en sturingen, al dan niet geïntegreerd, kunnen we dan ook meteen samen bekijken want de selectietool geeft die mogelijkheid (nog) niet. Wat bijzonder handig is, is dat er in de tool een lijst van bijhorende montage-accessoires opgenomen is. Daarmee kunnen deze elektrische cilinders 100% uitwisselbaar gemaakt worden met de gangbare pneumatische oplossingen. Voor mee informatie over voor- en nadelen van de verschillende technologieën, bent u bij Act in Time aan het juiste adres. Via deze link kan u onze ‘white paper’ daarover aanvragen, we nemen dan spoedig contact.

Act In Time - Unimotion - Accesoires
Uitgebreid aanbod aan montage-accessoires voor de actuatoren


De brochures van de PNCE, de elektrische cilinders, en de verschillende lineaire units met of zonder ballscrew zijn uiteraard nog steeds beschikbaar op onze website. Het programma van Act in Time gaat op dit gebied veel verder dan enkel Unimotion zodat we u voor elke toepassing de meest geschikte oplossing kunnen voorstellen.

Afbeeldingen

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?