Haydon Kerk


Haydon Kerk Pittman


Haydon Kerk Motion Solutions is ontstaan door het samengaan van 2 wereldmerken op het gebied van lineair bewegen: HaydonTM and Kerk® en is een marktleider op het gebied van precisie spindels en daarbij behorende spelingsvrije moeren, lineaire actuatoren met stappenmotoren en geleidingen en rails.

De producten Haydon Kerk zijn uitermate geschikt voor veeleisende applicaties waarbij een hoge precisie vereist is, zoals de medische sector, laboratoria apparatuur,..

Can-stackHaydon Kerk Motion Solutions biedt een volledig gamma van lineaire actuators can-stack van 15 tot 46 mm met een groot bereik aan koppel. De actuatoren zijn beschikbaar in Captive, Non-Captive en External configuraties. Alle lineaire actuators voor stappenmotoren kunnen worden aangepast voor toepassingsspecifieke behoeften.

Kenmerken: Lineaire stapnauwkeurigheid van 3 - 400 micron. Dubbele kogellagers voor grotere precisie en duurzaamheid. Op maat gemaakte moeren en configuraties beschikbaar

Hybride lineaire actuatorDe reeks hybride stappenmotor lineaire actuators van Haydon Kerk staan voor hoge prestaties en uitzonderlijk uithoudingsvermogen in een zeer klein pakket. Deze krachtige hybride actuators sturen een moer rechtstreeks aan op een roestvrijstalen precisie-acme draadschroef. Deze gepatenteerde interface vermindert toleranties en ruis, terwijl de efficiëntie en duurzaamheid ten opzichte van V-draad en bronzen moerconfiguratie, die gewoonlijk worden gebruikt in andere lineaire actuators, worden verbeterd. Actuators zijn beschikbaar in captive, niet-captive en externe lineaire configuraties.

Custom-made

De standaardproducten op de website kan je beschouwen als een startpunt. Vertrekkend vanuit die standaardproducten kan er voor elke toepassing een product op maat gemaakt worden.

Expertise van Haydon Kerk:

  • Mechanische, elektrische en software engineering teams
  • Volledige inspectie- en testmogelijkheden (inclusief interferometrie, zichtinspectie, milieu-, trillings- en geluidstesten)
  • Gepatenteerde producten en processen (inclusief coatings met lage wrijving, in eigen beheer ontwikkelde polymeren)
  • Drive en software ontwikkeling
  • Uitgebreide productiemogelijkheden (inclusief eigen gereedschapsontwerp en fabricage, spuitgieten, EDM, 3D-printen, coating en bekabeling)
  • ISO gecertificeerd en voldoet aan Rohs

Bezoek de website van Haydon Kerk.