HaydonKerk

Onze merken

HaydonKerk

Haydon Kerk Pittman is de combinatie van 3 wereldleiders op het gebied van motion control; Haydon™, Kerk® and Pittman. Als deel van AMETEK Advanced Motion Solutions (AMS) biedt Haydon Kerk Pittman een uitgebreid programma van motoren en actuatoren aan. De basis technologie is de unieke kennis voor de productie van precisie geslepen en gerolde spindels met bijpassende anti-spelingsmoeren. Deze worden gebruikt in de lineaire stappenmotoren al dan niet met opgebouwde geleidingen.

De producten werden ontworpen voor gebruik in seriematige toepassingen bij medische instrumenten, machines voor de semiconductor industrie, automatisering van laboratoria en gebouwen, enz.



Experts in "Customization" Haydonkerk onderscheid zich in de markt als de expert in klant specifieke aanpassing. Hun productie is erop gericht om de actuator of motor zo aan te passen dat het voor de machine- of apparatenbouwer optimaal kan worden ingezet. Dit kunnen kleine modificaties zijn zoals een klantspecifieke kabel met aangepaste stekker, maar indien nodig staat een team van ingenieurs ter beschikking om die oplossing te creëren die perfect aan sluit op de toepassing.


Klik op het onderstaande logo voor de website van deze fabrikant :


   
Heeft u behoefte aan een betrouwbare partner voor uw automatisatie, aarzel niet om met  ons contact te nemen!

Start hier met schrijven...