Oriental Motor

Onze merken

Oriental Motor

 

Elektrische aandrijvingen vormen de kern van het productassortiment van Oriental Motor. Met in de praktijk bewezen technologie en lange ervaring worden ze ingezet in de meest veeleisende toepassingen. 

De bedrijfsgeschiedenis van Oriental Motor gaat terug tot 1885, toen Yasutaro Kuraishi de basis legde met de productie en distributie van elektrische medische apparatuur. Kort daarna begon de productie van motoren. Na de Tweede Wereldoorlog werd het bedrijf in 1950 opnieuw opgericht als een naamloze vennootschap onder de naam "Toyo Dendoki" en in 1953 omgedoopt tot "Oriental Motor". Aanvankelijk lag de focus op de ontwikkeling en productie van asynchrone motoren, maar na verloop van tijd kwamen daar andere productgroepen bij, zoals borstelloze motoren, stappenmotoren, servomotoren, actuatoren en ventilatoren.

Vandaag de dag heeft de klant de keuze uit meer dan 50.000 hoogwaardige producten en werken er wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers voor het bedrijf. In Europa zijn er dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland, naast het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf.


Kwaliteit en milieu

De kwaliteit van de producten van Oriental Motor is gebaseerd op een stevig verankerd kwaliteitsbewustzijn van de medewerkers en op dienovereenkomstig geoptimaliseerde werkprocessen. Als Japans bedrijf is het principe van continue verbetering (kaizen) een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur. Alle producten en werkprocessen worden voortdurend herzien en verbeterd.

Oriental Motor is van mening dat het bereiken van een koolstofarme en op recycling gerichte samenleving en het behoud en de verbetering van het wereldwijde milieu van cruciaal belang zijn voor een duurzame bedrijfsvoering. Oriental Motor draagt bij aan de wereldwijde bescherming van het milieu door actief te werken aan het verminderen van de milieu-impact van haar activiteiten, het verminderen van het energieverbruik door het verbeteren van de productefficiëntie en het beperken van het gebruik van chemische stoffen die negatieve gevolgen hebben voor de menselijke gezondheid en het milieu.


Klik op het onderstaande logo voor de website van deze fabrikant

 
 
Heeft u dus behoefte aan een betrouwbare partner voor uw automatisatie, aarzel niet om met  ons contact te nemen!

Start hier met schrijven...