Inovance

Onze merken

Inovance

 

De Inovance Group is één van de wereldleiders in de productie van industriële automatisatieoplossingen. Na de opstart in 2003 in Shenzhen, China is Inovance uitgegroeid tot de huidige nummer 3 in China op vlak van frequentiesturingen. Sinds 2012 richt Inovance zich ook op de Europese en andere internationale markten met R&D-vestigingen in Duitsland, Italië, Frankrijk en Turkije. Deze afdelingen garanderen servomotoren, servodrives en frequentiesturingen aan Europese normen. 


Market-Focused R&D

De R&D-teams van Inovance werken nauw samen met klanten en worden altijd uitgedaagd om te voldoen aan de nieuwste eisen van de markt. Jaarlijks investeert Inovance meer dan 10% van de omzet in R&D en ze hebben momenteel meer dan 3000 R&D-ingenieurs in dienst die zich richten op drie gebieden: kerntechnologieën, productontwikkeling en industriële toepassingen. De groep maakt gebruik van een uniek rigoureus engineeringproces dat geavanceerde ontwerpmodellering, prestatieanalyse en kwaliteitsborgingstechnieken omvat. Om de kwaliteit te waarborgen maken ze gebruik van toonaangevende testfaciliteiten zoals XYZ-trillingstesters, klimaatkamers en een HALT-kamer (Highly Accelerated Life Test).

Internationale certificeringen

De producten van Inovance voldoen aan alle belangrijke internationale veiligheidscertificeringen en -normen, zoals CE en UL. Het bedrijf werkt samen met UL-genoteerde testlaboratoria en verschillende veiligheidsinstanties voor de certificeringen en neemt ook deel aan UL's Client Test Data Program (CTDP). Ondertussen werken de R&D-teams van Inovance samen met toonaangevende internationale instanties zoals TÜV SÜD en TÜV Rheinland voor functionele veiligheid. Het bedrijf is geaccrediteerd in het kader van het Customer Testing Facility (CTF)-programma van TÜV Rheinland, evenals het Acceptance of Client Testing (ACT)-programma van TÜV Süd.De belangrijkste producten die Act in Time van Inovance voorstelt, zijn :

Servomotoren en Drives

Volledig programma aan drives en bijpassende motoren voor een vermogen van 0.05kW tot 75kW. Deze zijn geschikt voor aansturing via Pulse/richting, Ethercat, Profinet, enz. 

AC Frequentiesturingen

Frequentiesturingen in alle mogelijke uitvoeringen tot 160kW waaronder oa ook de nieuwe compacte multi-as regelaar MD800 om kastruimte te winnen en bekabeling eenvoudiger te maken.  


Klik op het logo voor nog meer informatie over deze fabrikant :  
 
Heeft u dus behoefte aan een betrouwbare partner voor uw automatisatie, aarzel niet om met  ons contact te nemen!

Start hier met schrijven...