All-In-One motoren

Bij deze all-in-one of geïntegreerde JVL-motoren zit alle benodigde elektronica, zoals de driver, controller, encoder en Hall-sensor, in de behuizing van de motor zelf. Daardoor is de installatie zeer eenvoudig, houdt u veel ruimte over in de installatiekast en vermijdt u elektronische storingen en machinestilstand. Dit laatste dankzij de vermindering in aantal kabels en connecties.

Een bijkomend voordeel bij deze motoren is dat ze modulair zijn. Zo kan u bij elke motor kiezen tussen verschillende communicatieprotocollen waaronder EtherCAT, EtherNetIP, Profinet, Modbus, en Sercos. Bij de all-in-one MAC-servomotoren zijn deze modules zelfs plug-ins, waardoor u minder motoren in voorraad moet houden als uw klanten verschillende protocollen wensen te gebruiken.

De voordelen van all-in-one motoren:

  • Verminderde installatiekost
  • Betere bescherming tegen elektronische storing (door afwezigheid kabel tussen motor en controller)
  • Ingebouwde Hall-sensor, encoder en PLC-module
  • Aluminium behuizing (optioneel RVS-behuizing voor sommige versies)
  • Geen onderhoud nodig (steeds borstelloos en met kogellagers)
  • Aangestuurd via MacTalk waardoor installatie, monitoring en diagnosticeren uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig is. Meer informatie daarover vindt u hier.

Act in Time biedt twee types all-in-one motoren aan, namelijk de servomotoren en de servostepmotoren. Daarnaast bieden we ook de bijhorende communicatie modules en geconfectioneerde kabels op lengte aan.

Thumbnail of Servo Motoren

Het basisidee van de all-in-one MAC-motoren is om de kosten te minimaliseren, maar ook om een component te maken die veel beter beschermd is tegen elektrische ruis. Dat laatste is een typisch probleem bij het gebruik van lange kabels tussen de controller en de motor.

De Hall-sensor, servomotor, encoder en elektronica zijn speciaal door JVL ontwikkeld zodat ze samen een gesloten geheel vormen waarin de powerdriver en controller in een gesloten gedeelte in de motor gemonteerd zijn.


Meer informatie over dit product
Thumbnail of ServoStep Motoren

De all-in-one MIS-serie van JVL is leverbaar van NEMA 17 tot NEMA 43 met een koppel van 0.8 Nm tot 25 Nm. Deze servostepmotoren zijn steeds voorzien van full closed loop technologie met ingebouwde encoder en kunnen stand alone werken of optioneel via de meest gangbare communicatieprotocollen worden aangestuurd.


Meer informatie over dit product
Thumbnail of Communicatie Modules

De all-in-one JVL geïntegreerde MAC-servomotoren maken gebruik van het unieke moduleconcept. Dankzij de plug-in uitbreidingsmodules kan u de servomotor met alle gangbare communicatieprotocollen aansturen.

Meer informatie over dit product

Product afbeeldingen

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?