Newstart

Planetaire reductiekasten en AGV-aandrijvingen

Newstart motion HQ


Met Newstart motion hebben we een sterke partner aan onze zijde. Sterk in de zin van de krachten die de planetaire reductiekasten kunnen overbrengen, maar zeker ook in de technische knowhow die deze Chinese producent de laatste 20jaar heeft opgebouwd. Zowel technisch als commercieel meedenken maakt van Newstart een goede partner voor Act In Time.

Newstart motion planetaire reductiekasten

Hun specialiteit is het ontwerpen en vervaardigen van planetaire reductiekasten die voorzien zijn om samen te werken met onze servomotoren en stappenmotoren, al dan niet met geïntegreerde communicatie. De laatste jaren wordt er een tweede focus gelegd op het vervaardigen van reductiekasten voor de aandrijving van AGV's of AIV's. Dit is een belangrijke trend waar Act In Time ook op inzet, omdat dit helemaal de weg volgt van de geïntegreerde aandrijvingen en mechatronica. Van het wiel helemaal tot de servo-of stappenmotor met geïntegreerde electronica. Een aansturing via Ethernet, EtherCAT, Profinet of andere maakt dat we hiermee mooie en performante aandrijvingen kunnen aanbieden.

Act in Time - AGV Solutions


Technische sterkte

Een uitgebreid machinepark en goed uitgerust werkhuis met automatische CNC-machines, slijpachines, freesmachines, maar ook vacuum nitride technologie en geavanceerde assemblagelijnen zorgen voor een hoge kwaliteit van de producten, service en afwerking.

Bedrijfscultuur

Newstart motion staat garant om steeds de meest kost efficiënte highspeed reducer te ontwikkelen op een termijn op maat van de klant. Flexibiliteit en communicatie zijn in dit geval key en is een punt waar het bij andere Chinese producenten regelmatig fout loopt.

Meer informatie vind je op de detailpagina's van de planetaire reductiekasten of op de website van Newstart motion zelf.