SLEDES

Sledes met frictiespindel zijn zeer precies, hebben een soepele werking en accurate positionering. De sledes zijn erg compact, wat zorgt voor veel vrijheid bij het ontwerp, en erg stil door de gepatenteerde TFE-coating. Dankzij de goede prijs/kwaliteitsratio kunnen deze sledes ook makkelijk aangepast worden aan uw specificaties.

Sledes met kogelomloopspindels zijn erg efficiënt doordat de mechanische verliezen tot een minimum beperkt worden door hun rollende kogels. Hierdoor zijn ze enorm accuraat met een hoge herhaalbaarheid, kunnen ze hoge lasten dragen en halen ze hogere snelheden dan met een frictiespindel. Een continue duty cycle is mogelijk doordat de frictie tot een minimum wordt herleid.

Sledes aangedreven door een tandriem zijn uitermate geschikt voor hoge snelheden, lange slaglengtes en hoge acceleraties. Ook hebben ze een goede prijs/kwaliteitsratio.

Al deze producten zijn perfect combineerbaar om multi-as systemen te maken. Voor elke toepassing kan er op maat gewerkt worden. Op deze site kan je zelf je eigen lineaire slede samenstellen. De 3D tekeningen kan je hier downloaden.

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?