Bansbach Easylift

Gasveren die een wereld in beweging brengen.

Bansbach easylift ontwikkelt en produceert reeds meer dan 40 jaar alle types gasveren. Wereldwijd hebben bekende firma's hun vertrouwen gegeven aan onze ervaring. Bansbach produceert gasveren in alle mogelijke uitvoeringen op maat, volgens de vereisten van onze klanten.
Bansbach easylift is erkend volgens ISO 9001:2008 en heeft ook een afdeling voor lucht-en ruimtevaart, erkend volgens deel 21 G. Erkende kwaliteit om aan de hoge eisen te kunnen voldoen van zowel klanten in de meubelindustrie en medische sector als in de lucht-en ruimtevaart.
Dit is de basis van het internationale succes (Made in Germany).


Hieronder een overzicht van de mogelijkheden :

Gasveren Gasveren:
Ons aanbod dekt vast alle afmetingen en krachten, die nodig kunnen zijn voor uw toepassingen. Easylift gasveren worden overal in de industrie gebruikt. Er zijn ontelbare toepassingen in de machinebouw en in het ontwerp van uitrustingen.
Gastrekveren - tractieveren Gastrekveren:
Easylift gastrekveren zijn eveneens beschikbaar met de door u gevraagde trekkracht en alle andere voor uw toepassing passende functies, zoals eindkoersdemping of exacte lengte.
In vele technische gebieden zijn er structurele vereisten die kunnen opgelost worden door easylift gastrekveren of blokkeerbare gastrekveren.
Dempers - MC demping - gasveren MC-Demping:
MC-Demping wordt gebruikt als veiligheidselement om de snelheid van bewegende massa’s te controleren.
MC-Demping (Motion Control) is een algemene benaming voor speciale vertragende easylift producten, die gebruikt kunnen worden voor verscheidene veiligheids- en bedieningsfuncties.
Blokkeerbare gasveren Blokkeerbare gasveren:
Wanneer aanzienlijke krachten beweegbare constructies beïnvloeden, is een betrouwbare blokkering belangrijk. De zuigerstang van de blokkeerbare Easylift gasveer kan ingesteld worden in eender welke gevraagde positie door het indrukken van de bedieningspen. Afhankelijk van de in uw toepassing werkende krachten, kunnen wij redelijker wijze uw blokkeerbare gasveer aanpassen voor verschillende belastingsgrenzen.
Easy Motion Easymotion:
Als alternatief aan een lineaire afstelling met Bansbach gasveren bestaat er ons lineair, hydraulisch bedieningsysteem om meerdere cilinders synchroon aan te sturen. Dit wordt bereikt door elke cilinder afzonderlijk simultaan te bedienen.

Zwaar of licht, Easymotion kan ingezet worden voor alle toepassingen en kan ook aangepast worden volgens uw individuele behoeften, zelfs op meervoudige steunen.
bansbach configurator