Nieuwsoverzicht

MD800 COMPACTE AC MULTIDRIVE

Compacte AC Multi-as frequentiesturing MD800 van INOVANCE beantwoordt de vraag van Europese OEM's om de elektrokast te verkleinen en de installatiekosten van machines te verlagen.

Inovance - MD800 - multi-as frequentiesturing
MD800: aansturen tot 8 assen met 1 gelijkrichter


Samen met onze partner Inovance Technology Europe lanceren we de MD800 in Benelux: een zeer kost-effectieve AC multias driver met leading edge functionaliteit.

Belangrijke troeven zijn:

  • De benodigde ruimte in de elektrokast per as wordt tot 50% verminderd in vergelijking met traditionele regelaars voor één as.
  • Het modulaire (rack)ontwerp met maximaal 8 assen per gelijkrichter versnelt installatie.
  • Flexibele connectiviteit met standaard on-board communicatie en twee uitbreidingssleuven vereenvoudigt ingebruikname.

De sterk groeiende industriële automatiseringsgroep Inovance Technology Europe, heeft deze nieuwe regelaar ontworpen om te voldoen aan de behoeften van OEM-ers die flexibelere en schaalbare prestaties in een steeds compactere bouwvorm nastreven.

Dankzij het modulaire ontwerp van de MD800 kunnen maximaal 8assen vanuit één rack individueel worden aangestuurd met één enkele gelijkrichter. De energie wordt daarbij gedeeld via een gemeenschappelijke DC-bus wat een aanzienlijke energiebesparing kan opleveren. De regelaar heeft naast een individuele STO (Safe Torque off) op elke as, de mogelijkheid om PM - en inductiemotoren te regelen vanuit een enkel softwareomgeving, een +24 VDC controle back-up voeding en een volledig gamma veldbus- en I/O-uitbreidingsoptiekaarten. Standaard verloopt de communicatie met de PLC via CANopen en Modbus, optioneel zijn EtherCAT, EtherNet IP en Profinet beschikbaar. Bovendien maakt de dubbele classificatie van elke aandrijfmodule zware overbelasting tot 150% mogelijk voor veeleisende koppeltoepassingen of is er de mogelijkheid om te kiezen voor een kleinere versie die normale belasting van 110% voor ventilator- en pomptoepassingen toelaat.


Act in time - inovance - MD80
Tot 50% plaatsbesparing in de electrokast.


De MD800 oplossing is als component reeds zeer kost-effectief en zorgt bovendien voor een aanzienlijk lagere TCO. Met name de installatiekosten worden verlaagd als gevolg van de gebruiksvriendelijke inplugbare veerklem connectoren en een snellere bouwtijd door verminderde bedrading en minder externe componenten. Het product is ontworpen om te werken in de zwaarste industriële omgevingen met 3C3 en 3S2 conforme coating, een bedrijfstemperatuurbereik van -20 tot +60°C, een toelaatbare werkhoogte tot 4.000 meter en een apart koelkanaal voor de koelvinnen. Het mooie design maakt het verhaal helemaal af : niet zonder trots meldt Inovance dat het hiermee een befaamde reddot Award gewonnen heeft. Graag komen we je dit product in levende lijve tonen, je zal zien dat deze award meer dan verdiend is.

Contacteer ons dus zeker voor meer informatie.


Over Inovance Technology Europe

Inovance Technology Europe biedt het volledige assortiment industriële automatiseringsproducten, waaronder LV- en MV-frequentieregelaars, servo's, motion control, CNC's, PLC's, HMI's en industriële robots. Het bedrijf heeft verkoop- en ingenieursbureaus in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Turkije, evenals distributeurs over het hele continent. Inovance Technology Europe is de Europese tak van Inovance, een wereldwijde industriële automatiseringsgroep van $ 1,7 miljard met hoofdkantoor in Shenzhen. Ga voor meer informatie naar www.inovance.eu of contacteer Act In Time.


STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?