Nieuwsoverzicht

INOVANCE - Official Authorized Distributor

Act in Time is met INOVANCE een nieuw partnership aangegaan om de klanten een nog completer gamma aandrijving en sturing aan te bieden. Met deze extra fabrikant in ons portfolio kunnen we op vlak van PLC's, frequentiesturingen en servomotoren zeer interessante oplossingen aanbieden.

INOVANCE bestaat al bijna 20 jaar als producent van kwalitatieve industriële automatisatie oplossingen en is intussen al uitgegroeid tot de nummer 3 in China.

In Europa is INOVANCE sinds 2018 op de markt en vanaf heden dus ook op de BENELUX-markt.

De INOVANCE producten voldoen aan de Europese standaarden en communiceren met de gangbare protocols zoals ETHERCAT, PROFIBUS, PROFINET, CANopen, ModBus-RTU, afhankelijk van het model.

De R&D-afdelingen in Duitsland, Italië en Frankrijk die tevens in staan voor de technische support garanderen ook op dat vlak snelle en kwalitatieve reactiviteit.

De gerobotiseerde productie gebeurt in state-of-the-art fabrieken in China en er is een aanzienlijke voorraad in Europa beschikbaar waardoor de levertermijn voor standaard producten 1 week is.

Kijk zeker verder op onze website naar het gamma frequentiesturingen, servomotoren en servodrives of neem gerust met een van ons rechtstreeks contact.

We zullen in de volgende maanden op een aantal van deze producten en hun unieke voordelen dieper in gaan.

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?