Nieuwsoverzicht

Nieuwe, uiterst compacte BLDC motoren van ShaYangYe

BLDC motoren worden steeds populairder. Niet in het minst omdat er steeds meer toepassingen zijn die via batterij gevoed worden maar waar de levensduur van de borstelmotor een probleem blijkt. Denk maar aan de opkomst van de AGV – Automatic Guided Vehicles -, AMR – Autonomous Mobile Robots – en AIV – Intelligent Guided Vehicles.

Act in Time had reeds een uitgebreid programma aan BLDC-motoren en met de nieuwe uitbreiding van ShaYangYe kunnen we ook tegemoetkomen aan de vraag voor een lagere kostprijs. Hierdoor wordt deze technologie ook voor toestellen die in grote aantallen geproduceerd worden toegankelijk.

Act In Time - Sha yang ye - BLDCmotor

Voordelen van de nieuwe BLDC-motoren van ShaYangYe zijn o.a. :

  • Zeer compacte bouwvorm: bvb beschikbaar vanaf diameter 16mm
  • Hoog rendement : met deze techniek kunnen meer uren uit een gegeven batterijvermogen gehaald worden dan met eender welke andere motortechnologie.
  • Lange levensduur : geen slijtage van de borstels.
  • Stille werking : in tegenstelling tot stappenmotoren zorgt de aansturing van de BLDC motor niet voor trillingen.
  • Closed loop regeling : de BLDC motor is voorzien van terugkoppeling dmv hall feedback waardoor een lastonafhankelijke constante snelheid kan aangehouden worden.
  • Groot snelheidsbereik met constant koppel : in tegenstelling tot asynchrone motoren levert de (BLDC) magneetmotor ook bij lage snelheid reeds zijn volledig koppel.
  • Versies met geïntegreerde sturing beschikbaar : hierdoor is het zeer eenvoudig om een toepassing waar nu een borstelmotor gebruikt wordt, te wijzigen naar een borstelloze versie om zo de levensduur aanzienlijk op te drijven.

Natuurlijk zijn ze leverbaar in combinatie met het gekende programma aan reductiekasten, zowel met planetaire als met rechte vertanding waardoor de juiste koppel-, snelheidscurve kan gekozen worden.

Hadden we al gezegd dat de prijs een bijzondere troef is ?

Afbeeldingen

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?