Nieuwsoverzicht

Oriental motor programma nu beschikbaar met EtherCAT Drives

De drives van de AZ-serie closed loop stappenmotoren van Oriental motor zijn vanaf nu ook beschikbaar met EtherCAT-communicatie poort. Dit maakt de integratie in de Beckhoff TwinCAT 3 of Inovance InoProShop bijvoorbeeld zeer eenvoudig. Voor de eerste staan er inmiddels hier filmpjes die je deze implementatie stap voor stap weergeven.

De drivers met EtherCAT-communicatie zijn er in single-as en in multi-as uitvoering. Deze laatste kan tot 4 assen aansturen via 1 enkele Driver.

Bovendien werden de versies voor 230 VAC voorzien van STO functie conform aan IEC 61800-5-2 / IEC 60204-1 (Stop Category 0).

Naast de reeds bestaande Ethernet IP en Modbus RTU versies zorgt deze nieuwe versie in combinatie met de bekende absolute encoder voor echte plug & play van het programma lineaire sledes, cilinders, grippers en draaitafels. Die draaitafels met holle as werden overigens ook vernieuwd en zijn nu beschikbaar met zijdelingse montage van de motor zodat ze nog meer geschikt zijn voor toepassingen waar er minder plaats in de hoogte beschikbaar is.

Dankzij deze toevoeging aan het gamma kan Act In Time onafhankelijk van keuze van de bovenliggende PLC een totaal oplossing aan actuatoren aanbieden en dit zowel in single als in multi-as systemen.

Het nieuwe e-book dat je hier gratis kan bekijken gaat dieper in op de verschillende mogelijkheden om de motoren in een specifieke netwerkomgeving te gebruiken.

Contacteer ons voor meer informatie over dit product of voor een offerte.