Nieuwsoverzicht

Indumation 2022: Act In Time stelt voor

Na een aantal jaar van geen beursactiviteit, kunnen we jullie dit jaar weer in levenden lijve ontvangen op Indumation in Kortrijk van 18 tot en met 20 mei. Act In Time zal hier aanwezig zijn in Hal 1 stand 107.

Nog geen ticket? Reserveer uw ticket via deze link!

Act In Time - Indumation

Ontdek onze partner INOVANCE en de vernieuwende drives en motion control solutions.

Sinds de laatste editie in 2019 zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met een aantal nieuwe partners waaronder INOVANCE. Sommigen onder jullie zullen intussen al kennis hebben gemaakt met een aantal van de vernieuwende producten op vlak van servo, frequentiesturing, PLC en HMI-techniek.

Inovance MD800 - AC drive
MD800 - AC Drive voor max 8assen


Een in het oog springende nieuwigheid is de frequentiesturing MD800 die met 1 gelijkrichter tot 8 assen onafhankelijk kan aansturen. Met de ondersteuning van een BUS-communicatie voor Profinet, EtherCAT, EtherNet IP, Modbus en andere, is deze uitermate geschikt voor integratie in de meest courante PLC-systemen. Een ingebouwde STO SIL3 zorgt voor een veiligheidsniveau aan de huidige maatstaven.

Het gamma servomotoren en servodrives zal hier ook getoond worden. Servomotoren van 50W tot 7,5kW met single-as of multi-as drives en met connectiviteit via de gangbare BUS-communicatiesytemen.

Op woensdag18/5 en donderdag19/5 zal Cédric Pujols van INOVANCE Technologies zelf aanwezig zijn op de stand om iedereen wegwijs te maken in de mogelijkheden die de producten te bieden hebben.

Bovendien, en niet onbelangrijk, zijn de meeste van de producten van INOVANCE nog vlot leverbaar vanuit het centraal magazijn in Duitsland.

Contacteer ons gerust om uw project te bespreken.

Afbeeldingen