Welkom aan onze nieuwe teamleden!

Welkom aan onze nieuwe teamleden!

Met grote vreugde en enthousiasme kondigen we de uitbreiding van ons team aan.
Bij Act In Time staan we immers bekend om onze uitmuntendheid en klantgerichtheid. Om te blijven voldoen aan deze hoge standaarden, hebben we ons team versterkt met een Support Engineer, een Account Manager en een logistiek medewerker.

Hun expertise en energie brengen een frisse wind in de organisatie en zullen ons helpen u nog beter te ondersteunen in de uitwerking van uw project of keuze van producten.

Maak je klaar om met hen kennis te maken:

Ibe Bogaerts - Support Engineer






Maak kennis met Ibe, onze nieuwste aanwinst als Support Engineer. Ibe is niet alleen een expert in procesautomatisering, maar ook een creatieve denker die altijd op zoek is naar innovatieve oplossingen. Zijn scherpzinnigheid en technische knowhow maken hem de ideale persoon om de systemen en processen van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Met Ibe aan boord hebben we nu ook de mogelijkheid om PLC programmatie aan onze klanten aan te bieden. Hij heeft het talent voor het oplossen van complexe problemen en het vermogen om snel te reageren op onverwachte uitdagingen.

Ook buiten het werk is Ibe een echte teamplayer en duikt hij de ballen uit z'n doel op het voetbalveld. Daarnaast is hij als fervent muziekliefhebber met vrienden geregeld te vinden bij een live concert of op een zomers festival.

Ibe's veelzijdigheid en enthousiasme brengen een frisse wind in ons team. We kijken ernaar uit om samen met hem met behulp van zijn expertisen en innovatieve ideeën onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.









Guillaume Durnez - Account Manager


Guillaume kwam begin april toe bij Act In Time en versterkt ons team als Account Manager, voornamelijk voor de regio West-Vlaanderen. Hij heeft door de jaren heel wat watertjes doorzwommen zowel in de liftindustrie als in een aantal takken van de maakindustrie. Zijn ervaring, veelzijdigheid en deskundigheid zullen zeker bijdragen tot een mooie samenwerking tussen uw organisatie en Act In Time.

Naast zijn professionele vaardigheden is Guillaume ook sociaal geëngageerd. In zijn vrije tijd speelt hij graag muziek onder vrienden en sleutelt hij met passie aan oldtimermotoren, waar ook zijn geduld en technische vaardigheden goed van pas komen.

Wilt u kennismaken met Guillaume en ontdekken hoe hij u in uw automatiseringsproces verder kan helpen? Neem dan contact met hem op en hij beantwoordt graag al uw vragen.


Geert Jacobs - Logistiek medewerker & Verantwoordelijke inkoopadministratie


Geert is als echte teamplayer het laatste nieuwe lid binnen Act In Time en zal als Logistiek medewerker en verantwoordelijke inkoopadministratie fungeren. Zijn motivatie, betrouwbaarheid en punctualiteit zijn kwaliteiten die essentieel zijn en zorgen ervoor dat u als klant zich geen zorgen hoeft te maken over de levering van de bestelde items.

Als gepassioneerd wielertoerist worden zijn doorzettingsvermogen en discipline nog eens onderstreept.


Heeft u een vraag over een lopende bestelling of een levering, bekijkt Geert graag met u hoe hij u kan verderhelpen.






Met de komst van Ibe, Guillaume en Geert kunnen we onze groei bestendigen en zijn we klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hun inzet en deskundigheid zullen zonder twijfel een positieve impact hebben op onze organisatie en klanten.
Laten we ze een warm welkom geven en samen bouwen aan een nog succesvollere toekomst!

Start hier met schrijven...

Aanmelden om een reactie achter te laten