Nieuwsoverzicht

Update van Mactalk voor JVL geïntegreerde servo- en stappenmotoren

De meesten onder jullie kennen ondertussen de vele voordelen van geïntegreerde servo- en stappenmotoren, al dan niet in de vorm van onze unieke all-in-one actuator oplossingen. De motoren van JVL, regelmatig omschreven als “probably the best integrated motors in the world”, zijn daarnaast nog steeds zeer uitzonderlijk op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. De concurrentie staat niet stil en om op dit punt hun voorsprong te behouden blijft JVL fors investeren in telkens weer nieuwe features in hun bekende ‘MacTalk’ interface.

Als je zeker wil zijn dat je alle geheimen van deze software goed kent en weet te gebruiken zijn de webinars op ons youtube kanaal een goede methode om je kennis bij te schaven. Bekijk ze allemaal en je bent weer helemaal mee met “probably the easiest to use servomotors in the world”.

Geen tijd voor webinars ?

Geen nood wij blijven ter beschikking om je op weg te helpen en het beste is dat je eigenlijk geen opleiding nodig hebt om jouw toepassing met JVL servo- en stappenmotoren snel en goed werkend te krijgen. Zo intuïtief en eenvoudig werkt het!

act in Time - JVL - overzicht

Afbeeldingen

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?