Nieuwsoverzicht

JVL: 320W geïntegreerde Borstelloze DC motor voor OEM machines MAC320-L

Het dubbele van de kracht met dezelfde afmetingen als de MAC141 en met geïntegreerde absolute multi-turn encoder, dat is waar de nieuwe MAC320L voor staat. Deze nieuwe telg uit de mini MAC-series vult met zijn 320W het hiaat op dat tussen de MAC141 en de MAC400 ontstaan was en is hiermee de krachtigste motor uit het gamma met NEMA23-flens.


Deze nieuwe motoren zijn uitermate geschikt voor positioneringstoepassingen waarbij toch heel wat kracht vereist is, maar waar de inbouwruimte eerder beperkt is. Nadelig aan de grote magnetische krachten is dat de motor een aanzienlijke ‘cogging’ heeft en hierdoor minder geschikt is voor toepassingen die een constante snelheid bij een laag toerental vereisen.

De motor werkt op een voedingsspanning tussen de 12 en 48VDC, een optimale performantie wordt gehaald bij 48VDC.

Dankzij de optionele absolute multi-turn encoder, die gebaseerd is op het Wiegandprincipe waardoor geen batterij nodig is, is een precisie van +/-0,4° haalbaar. Eveneens optioneel verkrijgbaar zijn de remaansluiting en STO-connectie.

Zoals steeds bij de geïntegreerde servomotoren van JVL, kan je de motoren uitrusten met de communicatiebuskaarten die voor jou gangbaar zijn: Ethernet, Profinet, EtherCAT, CANopen…

Naast de standaard beschermingsgraad IP42 is er ook een versie in IP67 beschikbaar. Daarnaast komt er ook een RVS-versie, optioneel met IP69K-classificatie.

Voor meer informatie: Contacteer ons!

Afbeeldingen

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?