Geïntegreerde motoren

JVL is een Deens bedrijf, gespecialiseerd in geïntegreerde motoren. Ondertussen hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring en streven ze ernaar om een hoogstaand, kwalitatief en gebruiksvriendelijk product af te leveren. 

Het idee achter de geïntegreerde motoren is om de installatiekost te minimaliseren, maar ook een product te ontwikkelen dat veel beter beschermd is tegen elektronische ruis, wat kan ontstaan als men lange kabels tussen motor en controller gebruikt. Bij JVL zitten de motor, de Hall-sensor, de encoder en de module in één compact pakket. 

Alle motoren hebben een aluminium behuizing (of optioneel een roestvrijstalen behuizing), ze zijn borstelloos en werken met kogellagers zodat er geen onderhoud nodig is.

Deze motoren kunnen aangestuurd worden met MacTalk. Dit programma laat je toe gemakkelijk de motor op te zetten, te monitoren en diagnosticeren. Meer informatie hierover vind je hier.

Thumbnail of Geïntegreerde servomotoren


De JVL servomotor bevat alle nodige elektronica in de behuizing van de motor zelf. Dit zorgt voor een makkelijke installatie, minder kabels en een compact product. De MAC serie is leverbaar van 46W tot 4500W, in verschillende maten en uitvoeringen. De kleinste servomotor heeft een flens van NEMA 23, daaropvolgend 60x60, 80x80 en 130x130. Dankzij de uitwisselbare module kan er gekozen worden voor verschillende protocols en aansluitingen. Zo kan men kiezen voor D-sub, M12 of wartelconnectoren, die werken met alle gangbare protocols zoals Ethernet, Profinet, Profibus, CANopen, EtherCAT, of zelfs Bluetooth en WLAN.


Opties:
- IP66/IP67, roestvrijstalen versie
- Rem
- Safe Torque Off functie
- Reductiekast (planetair, wormwiel, haaks,..)
- Koppeling


Thumbnail of Geïntegreerde stappenmotoren

De JVL stappenmotor bevat alle nodige elektronica in de behuizing van de motor zelf. Dit zorgt voor een makkelijke installatie, minder kabels en een compact product. De MIS serie is leverbaar van NEMA 17 tot NEMA 43 met een koppel van 0.8 Nm tot 25 Nm. De stappenmotoren kunnen geleverd worden met verschillende M12 connectoren afhankelijk van de toepassing. De RS485 interface en ingebouwde PLC is standaard, dan kan er nog gekozen worden voor CANopen, Profinet, EtherCAT, Ethernet/IP, Powerlink of MODBUS.

Opties: 
- IP65
- Absoluut multiturn encoder
- Safe Torque Off functie 
- Reductiekast (planetair, wormwiel, haaks,..) 
Koppeling

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?