MOTOREN

Thumbnail of Geïntegreerde motoren

JVL is een Deens bedrijf, gespecialiseerd in geïntegreerde motoren. Ondertussen hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring en streven ze ernaar om een hoogstaand, kwalitatief en gebruiksvriendelijk product af te leveren. 

Het idee achter de geïntegreerde motoren is om de installatiekost te minimaliseren, maar ook een product te ontwikkelen dat veel beter beschermd is tegen elektronische ruis, wat kan ontstaan als men lange kabels tussen motor en controller gebruikt. Bij JVL zitten de motor, de Hall-sensor, de encoder en de module in één compact pakket. 

Alle motoren hebben een aluminium behuizing (of optioneel een roestvrijstalen behuizing), ze zijn borstelloos en werken met kogellagers zodat er geen onderhoud nodig is.

Deze motoren kunnen aangestuurd worden met MacTalk. Dit programma laat je toe gemakkelijk de motor op te zetten, te monitoren en diagnosticeren. Meer informatie hierover vind je hier.

Thumbnail of Stappenmotoren


Oriental Motor stappenmotoren

Thumbnail of Borstelloze DC motoren

We bieden verschillende soorten borstelloze DC motoren aan; met AC input, met DC input, cilindervormig,...

Thumbnail of DC motoren

Geborstelde DC motoren bestaan in alle soorten en maten. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende vermogens, flensmaten en behuizingtypes.

Thumbnail of AC motoren

De AC motoren van Oriental Motor zijn bekend voor hun kwaliteit en efficiëntie.

  • Constante snelheid of met snelheidsregelaar
  • Enkele fase of 3 fasen
  • Reductiekast en elektromagnetische rem in optie beschikbaar. 

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?