LINEAIRE ACTUATOREN

Thumbnail of Lineaire actuator

Elegante, hoog efficiënte actuators die ondanks hun klein formaat een liftkracht tot wel 10.000N genereren. Ideaal voor toepassingen waarbij de plaats beperkt is. Deze actuatoren zijn gemaakt van gepoedercoat staal met een aluminium of RVS piston. Standaard word de motor en elektronica beschermt met een behuizing van IP66. Ook zijn er compatibele controllers, batterijen en bedieningen voor mobiel gebruik te verkrijgen.


Thumbnail of Lineaire actuator met DC motor

van 1.200 N max kracht tot en met 10.000 N max kracht en van 90 mm/s max snelheid tot en met 100 mm/s max snelheid

Contacteer ons voor toepassingen op maat.

Thumbnail of Lineaire actuator met AC motor

van 5.000 N max kracht tot en met 50.000 N max kracht en van 15 mm/s max snelheid tot en met 230 mm/s max snelheid

Contacteer ons voor toepassingen op maat.

Thumbnail of Lineaire actuator met stappenmotor

Haydon Kerk bied een volledig gamma van lineaire actuators aan van diameter 15mm tot 46mm en NEMA maat 8 tot 34 met een kracht tot wel 2200N. Alle lineaire stappenmotoren kunnen naar wens aangepast worden.


Thumbnail of Lineaire actuator met servomotor


Deze actuatoren hebben een kogelomloopspindel voor hogere precisie. De motor is gebaseerd op de standaard ISO 15552. Het design van de behuizing en de afmetingen ervan zijn erg gelijkaardig met pneumatische actuatoren. Door de kogelomloopspindel worden hoge snelheden, goede positionering en nauwkeurigheid met een hoge herhaalbaarheid gegarandeerd. Voor een lange levensduur kan de olie bijgevuld of vervangen worden door een nippel. Door de gladde oppervlakten zijn ze gemakkelijk proper te maken. In combinatie met een smeermiddel klasse H1 zijn ze ook geschikt voor het gebruik in de dranken- en voedingsindustrie, mede dankzij de IP65 bescherming.

Optioneel kunnen ze uitgerust worden met ISO gestandaardiseerde accessoires en schakelaars.
Ontwerp je eigen actuator hier.

STEL UW VRAAG

Heeft u vragen bij één van onze producten of diensten?